Ora Pământului 2015

Mai sunt 17 zile, 11 ore şi câteva minute până la momentul când lumea a decis să lase Pământul să respire pentru o oră. Pe 28 martie 2015, între 20:30 şi 21:30, stinge lumina!

Ora Pământului se sărbătoreşte în lumea întreagă din 2007. România a preluat iniţiativa în 2009, iar de atunci a fost an de an alături de voluntarii World Wide Fund for Nature. Peste două miliarde de oameni sting lumina timp de o oră, militând pentru păstrarea resurselor, protejarea naturii şi conştientizarea problemei schimbărilor climatice. În toată ţara se organizează evenimente, de la spectacole acustice, concursuri de cros la întreruperea iluminatului public, în muzee şi clădiri publice. Titlul de Capitala Orei Pământului a revenit până acum oraşelor Bistriţa, Timişoara şi Baia Mare, dar şi oraşul tău poate lua atitudine. Organizează-te şi fă o schimbare.

Arzi becul degeaba? Stinge-l! Ai mii de momente în fiecare zi în care ai putea salva o resursă preţioasă, în care ai putea alege să produci mai puţin gunoi şi să reciclezi mai mult, în care poţi alege să respecţi mediul care te-a ajutat să ajungi aici. Dacă vrei să te implici, înscrie-te la Ora Pământului, stinge lumina şi ieşi la o plimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.