Time Trial Running – EDIŢIA XLVI

UPDATE 30 martie 2015: 

Nici vorbă de păcăleală!

TTR PARK SERIES etapa a 2-a se va desfăşura miercuri, 1 Aprilie 2015, ora 20:30. Întâlnirea va avea loc în Parcul IOR, zona bisericuţei de lemn. Va fi totodata antrenamentul Time Trial Running cu nr. 47.

Traseul măsoară 6,3 km. Se vor parcurge 2 ture de lac. Start-ul va fi individual la interval de 10 secunde, în ordinea înscrierilor. Înscrierile se fac la faţa locului începând cu ora 20:15. Nu există taxă de participare.

Înainte de Start va exista o scurtă şedinţă tehnică, o tombolă şi poza de grup. După antrenament se vor posta online clasamentul şi diplomele.

Veţi putea lăsa în zona de Start/Finish lucruri, haine şi bagaje.


Time Trial Running nu duce lipsă de idei în a ne antrena şi ne pune la mişcare în Etape!

TTR PARK SERIES se va desfăşura în Parcurile Carol (1), IOR (2) şi Tineretului (3) în perioada martie-aprilie 2015, după regula obişnuita, Start individual. Vor fi clasamente generale finale (după cele 3 etape), dar şi clasamente separate pentru fiecare etapă.

Sînt aşteptaţi alergători competivi şi începători!

Etapa I din cadrul TTR PARK SERIES va avea loc în PARCUL CAROL, vineri, 20 Martie 2015, ora 14:00. Traseul măsoară în total cc 6Km. E format din 5 ture x 1,25 Km. O tură mica din Parcul Carol include alergare pe aleile parcului, dar şi o secţiune de trepte.

Treptele vor fi coborâte şi urcate la finalul fiecărei ture. Vom efectua o tură de recunoaştere. Traseul include urcare şi coborâre pe alei.

Întâlnirea, Start-ul şi Finish-ul vor avea loc pe platoul din faţa Mausoleului. Înscrierile se fac la faţa locului, începând cu ora 19:45. Nu există taxă de participare. Start-ul va fi separat pentru fiecare alergător, la un interval de 10 secunde, în ordinea înscrierii.

Datele pentru etapele 2 şi 3 vor fi comunicate ulterior!

TTR vă aşteaptă la fugă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.