Cenuşăreasa

Dacă ţi-e dor de-o poveste cu fete frumoase, zâne şi prinţi, dacă vrei o clipă de magie sau dacă ţi-e poftă de nachos şi popcorn, e bine să ştiţi că tocmai a avut premiera filmul Cenuşăreasa , realizat de studiourile Disney.

Filmul respectă povestea Fraţilor Grimm, nelăsând deoparte nici un amănunt. Decorurile, locaţiile de filmare, garderoba actorilor, toate sunt alese cu gust şi imaginaţie. Iar Cate Blanchett în rolul mamei vitrege este mai mult decât un personaj negativ, este umană, cu umor şi, de departe, un exemplu de stil. De fapt, întregul film este credibil şi simpatic, plin de umor şi culoare. Nici apariţia Helenei Bonham Carter în rolul Zânei Bune nu este o alegere greşită. Zăpăcită, haioasă şi memorabilă, Helena Bonham Carter umple cu succes cele câteva scene în care apare.

Pe scurt, Cenuşăreasa merită o vizionare şi pentru copii şi pentru cei mari. Uneori, avem nevoie să mai credem în poveşti cu final fericit, să mai simţim magia zânelor şi să ne reamintim că totul va fi bine dacă avem curaj şi suntem buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.