Nude

Gama nuanţelor de nude este foarte largă pentru un profan într-ale culorilor. Dar, cumpărătorul de modă este atent la imaginea ansamblului nu la codul culorilor.

Primele piese vestimentare care au purtat această culoare au fost cele de lenjerie. Fiind foarte asemănătoare cu nuanţa pielii, ele se puteau camufla cu uşurinţă lăsând impresia unei transparenţe perfecte. Moda s-a schimbat, la fel şi cutumele sociale, astfel încât astăzi nuanţele de nude se poartă cu îndrăzneală pe covoarele roşii de la Premiile Academiei Americane de Film, în ţinute de stradă sau costume de nuntă.

nude_02

Nude este o culoare uşor de asortat şi nu este mofturoasă în privinţa dimensiunilor purtătoarei. Însă, pentru a nu deveni o ţinută banală sau prea lejeră, e bine să mai includeţi şi alte culori pe lângă nude. Este considerată o culoare a îndrăzneţilor modei tocmai pentru că nu este uşor să iasă ceva interesant dintr-o culoare atât de asemănătoare cu cea a pielii. Fie croiala este deosebită, fie adăugaţi ceva în plus. Negru, nuanţe subtile de roz, alb, bleumarin sunt doar câteva din culorile pe care le puteţi purta cu succes alături de nude. Şi cum premiile Oscar dau tonul în materie de modă, abundenţa de rochii nude purtate anul acesta a transformat o culoare aparent neînsemnată într-o vedetă pentru anul 2015.

nude_01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.