O nouă carte despre secretele preşedinţilor americani

Hillary Clinton a aruncat cu cărţi în Bill când a aflat de relaţia lui cu Monica Lewinsky, JFK înota gol cu secretarele, iar Obama dansează cu soţia pe muzica lui Mary J Blige. 

Cartea se intitulează „The Residence: Inside the Private World of the White House” („Reşedinţa: În interiorul lumii private a Casei Albe”, n.r.) şi va fi lansată marţi de editura Harper, în Statele Unite ale Americii, potrivit dailymail.co.uk.

privacy

Potrivit unor relatări din presa americană, care a avut acces la unele pasaje din viitorul volum, printre poveştile prezentate de jurnalista Kate Andersen Brower, autoarea cărţii, se numără relatări referitoare la relaţia lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky şi reacţia foarte agresivă a lui Hillary Clinton faţă de soţul său la aflarea veştii.

Astfel, valeţii Casei Albe ar fi ştiut de mai mulţi ani de relaţia apropiată a lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky. Foştii angajaţi intervievaţi de Brower au povestit că Hillary Clinton ar fi reacţionat foarte violent în momentul în care scandalul a izbucnit în presă, lovindu-l pe preşedintele Clinton, atunci în funcţie, cu cărţile de pe noptieră, într-atât de tare încât lenjeria de pat a cuplului prezidenţial a fost pătată cu sângele fostului preşedinte.

 Angajaţii de la Casa Albă nu au avut acces doar la detalii intime din relaţia soţilor Clinton, ci au putut vedea şi feţele ascunse ale mai multor preşedinţi, informaţii ce au rămas necunoscute de publicul larg.

Unii au relatat modul în care Nancy Reagan a condus Casa Albă cu o mână de fier, de multe ori certându-l pe soţul său, Ronald Reagan, iar un angajat a povestit cum, la un moment dat, l-a surprins pe preşedintele John F. Kennedy înotând gol cu secretarele sale.

Volumul conţine, de asemenea, relatări despre preşedintele Barack Obama şi soţia lui Michelle, care au fost surprinşi dansând pe cântecul „Real Love” al artistei Mary J. Blige, prima doamnă purtând în acel moment o pereche de pantaloni sport de bumbac, largi.

Cartea care va fi lansată marţi include interviuri cu peste 100 de foşti angajaţi ai Casei Albe, dar şi cu câţiva membri ai unora dintre familiile prezidenţiale care au locuit în cea mai cunoscută clădire din Washington.

Lansarea volumui are loc la câteva săptămâni după ce ziarul Washington Post a publicat, la rubrica de bârfe, informaţia potrivit căreia o femeie care se ocupa de aranjamentele florale din Casa Albă „a fost escortată în afara clădirii” după ce contractul său a fost încheiat fără preaviz. Lauira Dowling, în vârstă de 55 de ani, originară din statul american Virginia şi care a studiat la Paris, a lucra şase ani pentru administraţia Obama înainte de a termina colaborarea cu Casa Albă. Potrivit unor zvonuri, totul ar fi plecat de la o ceartă cu Michelle Obama.

Image courtesy of sattva and Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.