Cicloturism Călăraşi

În apă sau pe uscat, natura e de neuitat!

Pe bicicletă totul pare mai simplu, iar plimbarea în aer liber ne eliberează şi ne conservă spiritul.

Traseele de bicicletă în România îşi lărgesc aria şi ne încântă cu privelişti ce vă vor rămâne întipărite în minte. Vom reveni mereu, şi mereu vom trăi senzaţii noi. De ce? Pentru că în natură totul pare fără margini.

Cicloturism in Calarasi 2015Începând cu sezonul 2015, judeţul Călăraşi îşi deschide larg porţile atât pe uscat, cât şi pe ape. Veţi fi întâmpinaţi aici cu o reţea locală de trasee cicloturistice şi acvatice, întinsă pe o distanţă totală de aproximativ 200km şi compusă din:

-2 trasee cicloturistice pe şosea (C1 – 48km & C2 – 47km)

-2 trasee cicloturistice offroad (C3 – 50km & C4 – 35km)

-un traseu acvatic, de pescuit, pe Dunăre (P1 – 18km).

Toţi cei care iubesc plimbările pe două roţi în natură şi doresc să descopere traseele cicloturistice din Călăraşi sunt invitaţi la o tură ghidată pe trasee în data de 9 mai 2015. Evenimentul este planificat ca parte dintr-un proiect european – European Cycle Relay, pe traseul Olteniţa-Călăraşi, pe o distanţă de 70km.

Mai multe detalii despre trasee, evenimente şi acţiuni speciale, puteţi urmări în secţiunea cicloturistică de pe site-ul smartatletic, pe site-ul www.turismcalarasi.ro și de pe pagina oficială de Facebook.

Haideţi în natură şi să dăm o tură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.