ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Salata à la mine

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de salată este cea care te inspiră. Să faci o salată nu este greu, iar rezultatul poate fi spectaculos. Așa că citește rețete cu ingredientele care-ți plac și pune-ți imaginația la treabă.

Ultima scorneală în materie de salată a plecat de la o rețetă de roșii cu avocado. Umblând prin magazine, am adăugat țelină apio, varză roșie și mozzarela proaspătă. Iar până am umplut castronul, lista de ingrediente a tot crescut. A rezultat o salată colorată, plină de vitamine, sățioasă și numai bună de luat la pachet.

Rețeta finală conține: jumătate de avocado, 3 roșii, un sfert de varză roșie, 4 tulpini de țelină apio, 1 ou fiert tare, 125 g mozzarela proaspătă, 3 linguri de semințe de floarea-soarelui, dovleac și caju, zeama de la o jumăte de lămâiesare, piper, ulei de măsline. Toate mărunțite și amestecate după plac.

În total, a durat 15 minute, iar rezultatul hrănește două persoane. Cel mai important este însă că este o mâncare sănătoasă, gustoasă, personalizată dorințelor mele, rapidă și veselă. Un moment de creativitate eficientă care mi-a umplut stomacul și m-a făcut un pic mai fericită. Salata à la mine este perfectă pentru o zi de miercuri. Încercați!

mancareretetasalatasanatate

Monica Radulescu • 22/04/2015


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.