EUROPAfest 2015

Ne așteaptă 10 zile de muzică foarte bună, de întâlniri cu 300 de artiști din 45 de țări, de seri de neuitat, de jazz, blues, inovație, imaginație, creație. Ne așteaptă 10 zile de EUROPAfest, în București și Sibiu.

Între 14 și 23 mai 2015, are loc a 22-a ediție a festivalului, concursului și evenimentului de jazz EUROPAfest. Agenda evenimentului cuprinde concerte, Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti – violin, master-classes și ateliere de jazz și vioară, întâlniri și conferințe. Gala de deschidere va avea loc atât la București, cât și la Sibiu, în ziua de 14 mai 2015. Ca și în anii trecuți, Caffe Festival se va ține la Hotel Ibis. Programul complet îl găsiți aici. Biletele se pot achiziționa de la casele de bilete ale gazdelor (Teatrul Excelsior, Filarmonica de Stat din Sibiu, Hotel Ibis, Teatrul Odeon) și au prețuri între 15 lei și 100 lei, în funcție de eveniment.

Nu pierde unul dintre cele mai frumoase și moderne festivaluri ale capitalei. EUROPAfest aduce la București muzicieni din toate colțurile lumii, tinerețe și multă pasiune. It’s all about live-quality-music!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.