Carlos Ruis Zafón – Marina

Pentru amatorii de thriller, de suspans, de aventură, Marina este romanul perfect. Pentru amatorii de povești inițiatice, de romane cu și despre adolescenți, Marina este răspunsul potrivit. Pentru amatorii de romantism subtil și de povești bine construite, Marina va fi o delectare. Pentru că într-unul din primele sale romane, Carlos Ruis Zafón adună cu sârg toate aceste calități.

Autorul declara că Marina îi este cel mai drag roman. Chiar dacă cele care i-au urmat au avut mai mult succes sau i-au adus mai mulți bani, Marina i-a rămas cel mai aproape de suflet. Povestea a doi adolescenți care se întâlnesc întâmplător și își recunosc gustul aventurii și al misterelor unul în altul, face din acest roman o lectură fascinantă. La fiecare pagină, situația se schimbă. Apar personaje noi, doar pentru a ticlui un indiciu. Dispar fără urmă pentru ca în indiciul următor să aflii că totul poate fi o născocire, un vis. Un joc engimatic, captivant, care te ține cu sufletul la gură până la finalul cărții. Iar decorul deopotrivă exotic și tenebros al Barcelonei, nu putea fi mai bine ales.

Marina este o lectură pentru oricine își dorește să-și aducă aminte de ce s-a îndrăgostit de literatură. Perfect pentru vacanță sau pentru diminețile cotidiene în metrou, unde totul se poate transforma într-o dezlegare de mistere, în tunelurile întunecoase ale Barcelonei sau în cele mai neprevăzute întâlniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.