Iubim 2 roți!

Cu siguranță ZMEU iubește călătoria pe două roți. Titlul acestui eveniment organizat anual de Asociația Moto Free Riders nu putea fi ales mai bine. A treia ediție a reuniunii Iubim 2 roți va avea loc între 22 și 24 mai 2015, în complexul Romexpo.

Celor care se vor aventura pe motoare sau pe biciclete li s-au pregătit concerte, demonstrații, concursuri, testare de produse. Mai importantă decât toate rămâne însă ocazia de a porni la drum pe două roți și de a întâlni alți oameni care îți împart pasiunea. Ca și la edițiile precedente, în ziua de 23 mai 2015 va exista o paradă care va străbate orașul transmițând energie și frumos. Pentru bicicliști, întâlnirea este în Parcul Izvor la ora 8:00, iar plecarea la 9:15. Pentru motocicliști, întâlnirea se dă la ora 9:00 în parcarea C a complexului Romexpo, iar plecarea este stabilită la ora 10:30. Aveți grijă la regulile de mers în coloană organizată!

Muzica este liantul acestei întruniri. Au răspuns prezent Basska, Coma și Vița de Vie pentru ziua de vineri, 22 mai 2015, și Blade Strings, Suie Paparude și Xandria pentru seara de sâmbătă, 23 mai 2015.

Biletele se găsesc în rețeaua myticket.ro, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu. Prețul unui bilet pentru o zi este 35 lei, iar pentru tot festivalul 45 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.