Spy (2015)

Începând cu 5 iunie 2015, puteţi vedea în cinematografele din România comedia Spy. Creat după tipicul filmelor americane, Spy reuşeşte totuşi să iasă un pic în evidenţă, şi, mai ales, să smulgă câteva hohote de râs.

Pe scurt, Spy spune povestea unui spion feminin, cu totul înafara tiparelor, care reuşeşte să iasă din zona de confort şi să-şi asume riscurile şi bucuriile meseriei de spion de teren. Melissa McCarthy nu face un rol extraordinar, ba chiar face prea multe, iar alegerea ei pentru acest rol confirmă standardele sociale pe care filmul încearcă să le doboare. Ce este însă surprinzător şi amuzant sunt rolurile secundare, mici şi multe, făcute cu scânteie de Jason Statham, Miranda Hart şi Peter Serafinowicz. Identităţile lor nu sunt neapărat credibile, dar sunt haioase şi li se potrivesc. Aproape că ajungi să urmăreşti firul previzibil al acţiunii doar aşteptând apariţiile lor.

Spy este o comedie plăcută, un pic diferită şi foarte relaxată. Este un film la care nu trebuie să gândeşti deloc, un fel de terapie prin râs, făcut pentru a te face să-ţi aminteşti când ai râs ultima dată fără motiv.

One Reply to “Spy (2015)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.