Clojure Summer School

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației vă invită la prima ediție a Clojure Summer School. Începând cu 30 iunie 2015, timp de două săptămâni, aveți ocazia să cunoașteți și să aprofundați limbajul de programare Clojure, un instrument simplu și eficient de programare funcțională.

Conceptul de școală de vară este relativ nou pe piața educațională din România. Printr-o metodă informală, orientată pe exercițiu și buna înțelegere a caracteristicilor limbajului Clojure, puteți atinge un nivel ridicat de pregătire într-un timp foarte scurt.

Key-speaker va fi av.dr.ing. Alexandru Gherega, un entuziast al programării funcționale. Aria sa de expertiză acoperă pe lângă Clojure și Lisp, Scheme, Python, Haskell. Lucrează de peste 10 ani în domeniu, timp în care a acumulat și o bogată experiență didactică, atât în mediul academic, cât și în cel profesional.

Cursurile Clojure Summer School sunt gratuite, dar trebuie să vă înscrieți aici. Cursurile vor avea loc în sala B205 a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, între orele 18:00 – 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.