Festivalul interactiv „Amintiri din copilărie”

Teatrul „Ion Creangă” vă invită între 12 și 14 iunie 2015 la a doua ediție a Festivalului interactiv „Amintiri din copilărie”. Dedicat poveștilor și celor mai fideli ascultători ai lor, festivalul își propune să transforme Parcul Kiseleff într-un tărâm fermecat. Nu vă temeți, există și o hartă a comorilor răspândite prin întreg parcul.

Cu mic cu mare sunteți așteptați la Parada teatrelor pentru copii, la spectacole pentru copii în cinci locații diferite, la ateliere și demonstrații, jocuri, dialoguri cu statui vivante și magicieni ai baloanelor. Vor fi ateliere de origami, actorie, mandale florale, step și pantomimă, muzică, teatru de marionete, lecții de circulație, demonstrații de karate, skateboarding, balet și dresaj de câini polițiști. Nici nu vă trece prin cap câte minunății vi s-au pregătit. Programul evenimentelor este disponibil aici.

Pentru cele mai multe dintre activități, participarea este gratuită. Face excepție spectacolul „Cartierul poveștilor” pentru care puteți cumpăra bilete la intrare.

Cine nu e gata, e luat cu lopata! Haideți la joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.