Street Delivery X

A zecea ediţie a manifestării Street Delivery are loc între 12 şi 14 iunie 2015. Locaţia este cea obişnuită, strada Arthur Verona până la Piaţa George Enescu. Un festival urban, care încearcă să revendice străzile pentru oameni, nu doar pentru maşini.

Tema acestei ediţii aniversare este Global Warning, un avertisment asupra modului ingrat în care ne tratăm mediul. Street Delivery promovează reciclarea, materialele naturale, munca handmade, ideile frumoase, crativitatea, ingeniozitatea şi susţine toate acele proiecte care au ceva frumos de spus. Pe strada liberă de maşini veţi găsi expozanţi dornici să vă arate ce ştiu să facă mai bun pentru voi şi oraşul vostru.

Anul acesta, manifestării Street Delivery din Bucureşti i se alătură Clujul. Sub denumirea SomeşDelivery, Clujul a pus la cale un proiect de cinci luni, care își propune să transforme Someșul, râul care traversează orașul, într-un spațiu de întâlnire, comunicare și manifestare a comunității. Calendarul evenimentelor din Cluj este disponibil aici.

Revendicaţi oraşul pentru oameni! Daţi frâu liber imaginaţiei şi oferiţi respect mediului înconjurător. Nu doar într-un weekend, ci în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.