Cultură şi sport în Târguşorul Brâncovenilor

Parcul Mogoşoaia s-a pregătit în zilele de 13 şi 14 iunie 2015 cu un program muzical şi sportiv, numai bun pentru zilele călduroase de vară. Dacă aveţi poftă de umbră, iarbă verde, un pic de istorie şi o atmosferă liniştită şi plăcută, poftiţi la Mogoşoaia!

Sâmbătă, 13 iunie 2015, începând cu ora 14:00, Florin Dinu Jazz Band şi-a pus în gând să vă convingă că jazz-ul este o muzică inteligentă, un mod de a gândi şi chiar un stil de viaţă. Şi pentru că tot vorbim despre stil de viaţă, la ora 17:00 puteţi beneficia de un atelier de dance fit alături de George Atache, pentru trup şi suflet deopotrivă. După muzică şi dans, nimic nu poate fi mai bun decât o piesă de teatru. Ora 18:30 vă aduce spectacolul “Pescăruşul. Ultimul act”, în regia Lidiei Vidu, o combinaţie inedită de teatru şi muzică, un spectacol sensibil şi emoţionant.

Duminică, 14 iunie 2015, cei mici sunt invitaţi în scenă. De la ora 17:00 îl vor cunoaşte pe Cavalerul Jucăriilor, în piesa de teatru dedicată lor. Pentru amatorii de plimbare, aleea principală a Parcului Mogoşoaia se transformă de la ora 14:00 în loc de promenadă, dichisită fistichiu cu muzică pe măsură.

Weekend de vară, în Parcul Mogoşoaia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.