Electric Castle Festival 2015

Povestea începe în Cabana Bolboci, locație fără pretenții și apă curentă la vremea respectivă, într-o seară de sâmbătă a secolului al XX-lea. Aveam vreo 16 ani și plecasem într-o excursie de două zile organizată de un profesor pe care nu-l cunoșteam. Văzusem anunțul pe poarta liceului și decisesem cu cea mai bună prietenă că este momentul să plecăm pe cont propriu. Știu, cam târziu, dar asta se întâmpla acum multă vreme.

The Prodigy era cap de afiș în seara aceea. Cabana bubuia de să-i sară cuiele și vreo câteva zeci de adolescenți care tocmai le descoperiseră muzica săreau, dădeau din mâini, scuturau din capete, uitau, descopereau, iubeau, trăiau. Cam așa îmi închipui atmosfera și în cele trei zile de Electric Castle Festival, care va avea loc între 25 și 28 iunie 2015, la Castelul Banffy din Bonțida, la o azvârlitură de băț de Cluj. Alături de cei de la The Prodigy vor fi Rudimental, Fatboy Slim, Parov Stelar Band, Nouvelle Vague, The Subways și mulți alții. Organizatorii au pregătit 6 scene, nu veți duce lipsă de muzică sau de loc de dans. În plus, vi s-au pregătit proiecții video, activități în aer liber, workshop-uri și multă, dar multă, voie bună.

Electric Castle Festival se află la a treia ediție, dar a făcut deja valuri. Este cel mai mare festival de muzică electronică din țară, a fost nominalizat la două categorii la European Festival Awards și se desfășoară în ambianța unică a unui castel construit în secolul al XIV-lea.

Bilete și abonamente găsiți în rețeaua Eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.