Joe Satriani – The Shockwave Tour

Turneul de promovare al celui mai nou album semnat Joe Satriani (Shochwave Supernova) va ajunge şi în România. The Shockwave Tour se va opri Sala Polivalentă din Bucureşti pe 12 octombrie 2015 şi la Sala Polivalentă din Cluj pe 13 octombrie 2015.

Joe Satriani este unul dintre acele nume din muzică despre care se vorbeşte numai la superlativ. Cifrele impresionante stau mărturie pentru dedicarea fanilor săi. Cele 33 de albume ale sale s-au vândut în peste 10 milioane de exemple, a fost nominalizat de 14 ori la premiile Grammy, iar numărul trofeelor obţinute în cariera sa a fost demult pierdut. Joe Satriani este un muzician complet, interpretând şi compunând, dar şi implicându-se în promovarea muzicii de chitară electrică prin organizarea acelor concerte maraton, G3, alături de cei mai buni chitarişti ai lumii.

Alături de Joe Satriani vor fi Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) şi Mike Keneally (clape, chitară), membrii trupei sale. Concertul va fi include melodii de pe noul album, dar şi melodii índrăgite de public de-a lungul timpului. Iar dacă va lipsi melodia “Always with me, always with you”, cea mai cunoscută, romantică şi iubită melodie a sa, probabil cel care este pe scenă nu este Joe Satriani.

Biletele costă între 75 ron şi 195 ron şi le puteţi cumpăra din reţeaua Eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.