Herbalife Braşov Triathlon

Ne strângem în inima Transilvaniei, respirăm aer curat, ne umplem de adrenalină şi facem mişcare la Herbalife Braşov Triathlon!

Competiţia se va desfăşura în 19 iulie 2015 şi este dedicată tuturor pasionaţilor de înot, ciclism şi alergare.

Herbalife Braşov Triathlon este o competiție în care nu numai că vă puneţi corpul în mişcare, datorită gradului de dificultate al traseului, dar veţi trece prin multe frumuseţi ale oraşului Braşov.

Înscrierile sînt deschise atât celor care se află la primul lor triatlon, cât și celor mai competitivi. Participanții pot opta între probele individuale sau de ștafetă, iar distanțele sînt:

-triatlon individual şi ştafetă sprint: 500m înot + 27km bicicletă + 4km alergare

-triatlon individual şi ştafetă olimpică: 1500m înot + 47km bicicletă + 8km alergare

Anul acesta sînt disponibile 300 de locuri la probele individuale şi 50 de locuri la ştafete. Traseul este unul cu totul deosebit, zona de start fiind situată în zona Codlea, proba de bicicletă va trece prin Poiana Braşov, iar finish-ul va fi în centrul istoric al oraşului – în Piaţa Sfatului (între Biserica Neagră şi Biserica Muzeu), cu trecere pe lângă zidul cetăţii vechi şi Bastionul Ţesătorilor, pe sub Tâmpa.

Competiţia este organizată de Asociaţia Şapte Scări Braşov, în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic, două organizaţii cu experienţă în dezvoltarea de evenimente sportive de masă.

ÎNSCRIEȚI-VĂ şi vizitaţi în viteză oraşul din inima Transilvaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.