Crosul de seară Mişcarea face bine

Cum ar fi viaţa fără mişcare? Sîntem făcuţi pentru mişcarea şi mişcarea e făcută pentru noi! O viaţă sănătoasă şi veselă nu-ţi fură timp, ţi-l dă şi ţi-l dă multiplicat!

În data de 11 iulie 2015 se dă startul celei de a II-a ediţii a Crosului Mişcarea face bine, eveniment ce se va desfăşura la Braşov, în Piaţa Sfatului, începând cu ora 19:00.

DolceSport a pregătit o cursă inedită şi specială, un cros cu obstacole, pe o distanţă de 4 km, cu o cauză caritabilă în spate. Alergăm atât pentru sănătatea noastră, cât şi pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Aveţi de ales între cros cu obstacole şi cros simplu, ambele de 4km, în funcţie de cît de antrenaţi sînteţi şi cât de mult vreţi să vă depăşiţi limitele. Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toţi participanţii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiaţi cu diplome şi cupe.

Acolo vom pune în scenă nu doar crosul cu obstacole, ci şi cea de a V-a ediţie „Cea mai mare oră de sport„. Vă aşteaptă 12 ore pline de mişcare şi voie bună în aer liber, chiar în punctul 0 al Braşovului!

ÎNSCRIERILE se fac online, în limita locurilor disponibile – 200 locuri în total la ambele probe.
În situaţia în care mai rămân locuri libere se vor face înscrieri şi la faţa locului.

Orice stimulent e medicament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.