Festivalul Bucureștii lui Caragiale

Marile orașe nu au o singură poveste. Au milioane de povești, create prin ochii celor care le-au vizitat sau locuit. Iar Bucureștiul nu face e o excepție. Și ce povești a mai scris Conu` Iancu despre acest oraș…

Așa că pentru a patra oară locuitorii sau vizitatorii capitalei au ocazia de a descoperi Bucureștiul lui Ion Luca Caragiale, prin intermediul unui festival de teatru.

În lunile iunie, iulie, august și septembrie (deci înafara stagiunii oficiale), Festivalul Bucureștii lui Caragiale vă invită să redescoperiți teatrul, prin 32 de opere și 139 de reprezentații în aer liber. Printre spectacolele de teatru din program se numără „Funcționarii” (A. P. Cehov), „O noapte furtunoasă” (I. L. Caragiale) și „Tanța și Costel” (Ion Băieșu), dar și reprezentații din stagiunea curentă a Teatrului Evreiesc de Stat. Nu lipsesc reprezentațiile de circ marca Circ & Variete Globus București.

Reprezentațiile în aer liber se desfășoară în centrul istoric al capitalei, în Strada Franceză. Trebuie doar să consultați programul evenimentelor și să ajungeți acolo.

Însă Bucureștii lui Caragiale includ și ieșiri la „grădină”. Așa că puteți savura o masă și o reprezentație la Grădina Restaurant La Conu’ Iancu (Str. Prof.Dr. Mihail Georgescu nr.24), cu rezervare.

Mai multe detalii și programul evenimentelor: http://www.festivalcaragiale.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.