BIKE&LIKE

bike&like 2015_1No Stress a pregătit alte 2 zile de fericire, gastronomie, fortificaţii, obiceiuri, istorie, trasee de poveste!

Traseele, de data aceasta OFFROAD, vor fi ţinta explorării pe bicicletă în cadrul competiţiei BIKE&LIKE.

“Turul ciclist al bisericilor fortificate din Transilvania” se va desfăşura în Mediaş, pe durata a 2 zile (8 – 9 august 2015) şi va cuprinde 6 ETAPE individuale, pe categorii distincte de concurenţi.

În drumul vostru veţi bifa un întreg arsenal de cultură, vă veţi clăti privirile şi vă veţi încânta papilele gustative în locuri precum: Biserica Fortificată Moşna, Biserica Fortificată Richiş, Biserica Fortificată Biertan, Biserica Fortificată Bazna şi nu în ultimul rând, Biserica Evanghelică Sf. Margareta din Mediaş.

bike&like 2015_2BIKE&LIKE nu e doar o desfătare, e o competiţie în toata puterea cuvântului, cu cronometrare la standarde internaţionale! Fiecare etapă va fi cronometrată, iar timpul total al competiţiei va fi suma timpilor înregistraţi în fiecare etapă. Îmbinarea adrenalinei cu arta va face din competiţie o întreagă naraţiune, pe care o veţi transmite mai departe cu plăcere şi haz!

ÎNSCRIEȚI-VĂ şi stârniţi-vă curiozitatea cu locuri noi, în mişcare! Nu staţi pe gânduri, timpul se scurge şi înscrierile se închid pe data de 3 august 2015, ora 24.00!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.