Seri de vară în Târgușorul Brâncovenilor

Luna august începe cum se cuvine în Târgușorul Brâncovenilor. Sporturi nautice, teatru pentru copii și oameni mari, muzică bună și dance fit sunt bunătățile pregătite pentru voi în Parcul Mogoșoaia, în zilele de 1 și 2 august 2015.

Sporturile nautice vă sunt accesibile întreaga zi, iar programul cultural începe pe seară, la umbra scenei de pe aleea principală. Sâmbătă, începând cu ora 18:00, vă puteți bucura de canțonete în compania Harmony Duet, iar de la ora 19:30 scena va fi ocupată de piesa de teatru „Cântec de leagăn. Poveste despre Maria Tănase”, cu Mirela Pană. Născută din ambiția de a pune în scenă un spectacol adevărat despre Maria Tănase, piesa pune accentul pe om și mai puțin pe divă, într-o confesiune-concert pe parcursul căreia veți îndrăgi o femeie și muzica acesteia. Spectacolul este regizat de Carmen Lidia Vidu. Și pentru că până la ora 20:30 și soarele ne-a mai dat pace, nu uitați de ora de Dance Fit, cu George Agache.

Duminica începe în forță la ora 18:00 cu spectacolul de teatru pentru copii „Broscuța Galoșii Roșii”. Piesa a fost scrisă în anul 2014, de Ziua Pământului, ca un manifest pentru animalele amenințate de lucrări industriale și amenajări și spune povestea a trei prieteni plecați să caute o casă nouă. Seara se încheie cu ritmuri de jazz, de la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.