Lună plină la Biertan

Amatorii de vacanțe inedite sunt invitați între 14 și 16 august 2015 la Biertan, unde va avea loc a patra ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină.

Festivalul este găzduit de Grădina Melieș, Cinema Vertigo și Sala Karloff. Biletele și programul complet al filmelor le găsiți aici. Dar nu doar filmul va fi prezent la festival. Cele mai horror de fantastice ateliere vă așteaptă să dați frâu liber imaginației. Atelierele de desen horror & fantastic ținut de cei de la Sibiu Comics Club vă așteaptă sub denumirea Fabrica de coșmaruri pe 14 august 2015, de la ora 16:00 în Piața Mare și pe 15 august 2015 de la ora 12:00 pe terasa la Țăruș.

Iar dacă nu v-am speriat destul, echipa The Dungeon din Cluj se mută zilele acestea la Biertan, special pentru a vă închide în pivniță. Dacă nici Proiecționistul Posedat nu reușește să vă sperie, atunci nu știu cine o poate face. Ședințele de room escape durează 60 de minute și costă 30 lei. Au loc zilnic, între orele 12:00 – 22:00, și este nevoie de rezervare, fie la telefon +40 785 473 27, fie pe pagina de Facebook a evenimentului. La ședințe se intră în grup de 2 – 4 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.