Romanian International Film Festival – Ro-IFF 2015

A unsprezecea ediție a festivalului de film Ro-IFF are loc la Vama Veche (19 – 30 august 2015, Amfiteatru – La Pescărie) și la București ( 19 – 25 octombrie 2015, Cinema Union).

Romanian International Film Festival este un festival dedicat producțiilor cinematografice din bazinul Mării Negre. Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Turcia, Grecia și România sunt țările care participă an de an la acest festival și care au adus publicului săi peste 4000 de filme în cei 10 ani de când se organizează.

Anul acesta, la Vama Veche vor fi vizionate filme de lung-metraj din secţiunile competiţionale CineBlackSea şi Femeia în Cinema (Woman in Cinema), precum şi din secţiunile necompetiţionale „Focus”, “2×3”, „XTREME”, „Rockzone (Club 27)”, „Filmul de la miezul nopţii” / ”Midnight Film”. Filmele vor fi reluate în etapa a doua a Festivalului, la Bucureşti. În deschiderea festivalului va fi comemorat genocidul armean de acum 100 de ani, prin proiecția în premieră a filmului american 1915 – The Movie, în regia lui Garin Hovannisian şi a lui Alec Mouhibinan.

Mai multe detalii despre programul festivalului și evenimentele conexe puteți afla de pe pagina de Facebook Ro-IFF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.