Speed Night Race II

Road Grand Tour dă startul competiţiei „Speed Night Race II”!

Competiţia este dedicată atât concurenţilor profesionişti, cât şi concurenţilor amatori, de sex masculin.

40 ciclişti amatori şi 20 ciclişti profesionişti se vor întrece într-o competiţie de viteză, pentru a câştiga marele premiu şi titlul de cel mai bun ciclist.

Competiţia se va desfăşura pe Şoseaua Kiseleff, în parcarea din faţa Muzeului Țăranului Român, în data de 22 august 2015, cu start la ora 20:00.

La amatori, în funcţie de numărul de înscrişi, se vor face grupe de 5-6 sportivi, care se vor întrece pe distanţa de 1 tur (900 m). Primul care va trece linia de sosire se califică în finală. Finala se va disputa după aceleaşi criterii şi va oferi spectatorilor un singur MARE câştigător.

La profesionişti, în funcţie de numărul de înscrişi, se vor face la fel grupe, care se vor întrece pe distanţa de 1tur (900m). Primii doi vor accede în finală, pentru MARELE câştigător.

Va exista şi o Finală de Gală, unde primii trei profesionişti şi primii 3 amatori se vor întrece pe parcursul a 10 tururi într-o cursă de eliminare. Se va da startul. În primele 3 tururi se va pedala în forţă . După cele 3 tururi, la fiecare tur, ultimul ciclist ce trece linia de sosire va fi eliminat. Vor rămâne 2, care se vor lupta pentru „ABSOLUT”!

Grăbiţi-vă cu ÎNSCRIERILE şi picioare tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.