Tango pe Lipscani

În zilele de 5 și 6 septembrie 2015, pasionații, amatorii și trecătorii sunt invitați la Tango pe Lipscani. Vă așteaptă două zile de dans alături de cursanții celor mai prestigioase școli de tango din România (ACT – Asociația pentru cultură și tango, Asociația eLIBERarte, Augustin Păun și Ioana Ispir, Bucharest Social Dance, Casa de Tango, BelTango, DANS, Dragos Roua, TangoPasion, Studio Happy Feet, TangoBrujo).

În fața Teatrului de pe Lipscani va fi o scenă, iar muzica va umple întreaga stradă. Puteți urca pe scenă, alături de perechea dumneavoastră sau de un dansator profesionist și, pentru câteva clipe, puteți simți vibrația tango-ului, puteți primi energia străzii și a muzicii, puteți iubi în pas de dans. Evenimentele încep sâmbătă, 5 septembrie 2015, la ora 17:00 și durează toată noaptea. Vor continua și duminică, 6 septembrie 2015, între orele 18:00 și 20:30. Intrarea este liberă.

Iar pentru a întregi atmosfera, duminică, la Teatrul de pe Lipscani, începând cu ora 21:00, va concerta cea mai îndrăgită formație de muzică de tango: Narcotango. Bilete se găsesc în rețeaua bilet.ro. Narcotango va concerta și la Galați (30 august 2015, ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor), Iași (1 septembrie 2015, ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor) și Sibiu (4 septembrie 2015, ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.