Cosmetics Beauty Hair 2015

Cosmetics Beauty Hair este o expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, eveniment organizat anual la Romexpo. Anul acesta, Cosmetics Beauty Hair va avea loc între 1 și 4 octombrie 2015.

Chiar dacă nu lucrezi în domeniu, cele câteva zile ale acestui târg sunt o ocazie bună de a te pune la punct cu cele mai interesante produse și servicii. Pe lângă demonstrații ale noilor tehnologii, aici găsești produse disponibile doar în saloane, de multe ori la prețuri foarte bune. Iar când vine vorba de machiaj și produse de îngrijire, te poți răsfăța alegând cocktailul perfect pentru tine. Reprezentanții firmelor prezente la târg sunt antrenați în a da sfaturi personalizate.

Pe lângă produse, la Cosmetics Beauty Hair găsești și specialiști din diverse domenii, descoperi saloane de cosmetică sau coafură care îți pot fi de folos și ai un motiv perfect de ieșit cu cea mai bună prietenă. Nici domnii nu sunt neglijați, demonstrații de masaj, produse pentru toate dorințele și problemele lor cosmetice și stiliști pricepuți vin în ajutorul lor.

Cosmetics Beauty Hair va fi deschis între orele 10:00 – 18:00 în zilele de 1, 2 și 3 octombrie 2015 și între orele 10:00 și 16:00 în ziua de 4 octombrie 2015. Intrarea costă 10 lei. Târgul va fi găzduit de pavilioanele C1, C2 și C4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.