Anim’est 2015

A zecea ediție a celui mai cel festival de film din România își deschide porțile între 2 și 11 octombrie 2015, la București. Anim’est 2015 aduce șase secțiuni competitive, ateliere, tehnici și trofee.

Festivalul Internațional de Animație Anim’est este găzduit anul acesta de Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Re:Animation Pub și Journey Pub. Vă puteți bucura de filme de animație din una din secțiunile: lung metraj internaţional, scurt metraj internaţional, film românesc, film studenţesc, videoclip, Minimest şi secţiunii Animash (rezervate celor mai populare filme de animaţie ale momentului, premiate la festivaluri de film importante din lume).

Ediția cu numărul zece aduce în plus multe surprize. Va fi o noapte de animație bizară și horror, numită Creepy Animation Night (9 octombrie 2015, Cinema Patria, ora 23:00), multă muzică pe scena de la Journey Pub, Animusic Night dedicată videoclipului și publicității cu peste 100 de videoclipuri înscrise (Journey Pub, joi, 8 octombrie, de la ora 22.00). Programul complet al evenimentelor îl găsiți aici.

“Anim’est e tradiție” este sloganul ediției 2015. Dacă sunteți iubitor de animație, de frumos, de artă, de poveste, dacă vreți să redescoperiți sălile de cinema într-un mod inedit, Anim’est vă așteaptă cu zece zile de viață în imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.