ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Internship la EUROPAFest 2016

Echipa jmEvents caută studenţi şi masteranzi dornici să afle cum se organizează un eveniment internaţional de prestigiu. La Festivalul EUROPAFest 2016 sunt aşteptaţi peste 300 de muzicieni din aproximativ 50 de ţări, pentru a concerta pe scenele din Bucureşti şi Sibiu.

Dacă eşti iubitor de jazz, blues sau muzică clasică, dacă eşti pasionat de organizarea de evenimente sau dacă vrei să urmezi o carieră în comunicare on-line, web-surfing, documentare şi promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, relaţii publice, logistică, secretariat sau organizare de concerte, participă la internship-ul EUROPAFest 2016. Sunt disponibile 5 locuri. Trimite un CV şi o scrisoare de intenţie de maxim o pagină la adresa europafest.internship[at]gmail.com şi dacă vei fi selectat vei fi invitat la un interviu şi o probă practică.

Programul de internship nu este remunerat şi durează 4 luni. Vei lucra 4 – 5 ore pe zi, de luni până sâmbătă. Se caută studenţi şi masteranzi, care se pricep să lucreze cu pachetul Office, ştiu engleză la un nivel avansat, locuiesc în Bucureşti şi se pot adapta unui program flexibil. De asemenea, este necesar să aibă un laptop şi acces la Internet. Pe lângă experienţa acumulată în cadrul acestui program, beneficiile includ şi un certificat de internship (sau adeverinţă de practică), scrisori de recomandare şi posibilitatea unei angajări ulterioare în echipa jmEvents. Mai multe detalii găsiţi aici.

educatieEUROPAfestinternship

Monica Radulescu • 19/10/2015


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.