Tea & Coffee Festival 2015

Iubitorii de cafea şi ceai sunt aşteptaţi la cea de a VII-a ediţie a Tea & Coffee Festival, care se va desfăşura în perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la Pavilionul central Romexpo, în cadrul târgului internaţional de carte Gaudeamus.

O minunată expoziţie de ceai, cafea şi accesorii îi aşteaptă pe consumatorii pasionaţi şi de ce nu, pe unii dintre cei mai harnici cumpărători de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. O gamă bogată de ceaiuri (de la sortimente clasice până la amestecuri rare), cafea, ceainice și seturi de ceai, infuzoare și filtre, cutii metalice etc. sunt pregătite pentru a vă acompania în zilele ploioase şi mohorâte.

Tot în cadrul Tea & Coffee Festival vor avea loc numeroase seri tematice dedicate artei ceaiului, care includ concerte, demonstraţii de dans, ateliere de pictură cu boabe de cafea, origami, prezentări de colecţii de haine tradiţionale, demonstraţii de cafea la nisip, atelier de citit în cafea, atelier de bune maniere şi multe alte surprize. Acesta este programul:

22 oct. – Seară africanăTucano Coffee Doorbanţi

23 oct. – Seară chinezeascăLa un ceai

24 oct. – Seară argentinianăCafé Verona

25 oct. – Seară turceascăDivan

27 oct. – Seară britishCeainăria Bohemia TeaHouse

28 oct. – Seară japonezăLa un ceai

Detaliile despre fiecare seară tematică le găsiţi aici.

Sursa foto: https://www.facebook.com/TeaCoffeeFestival/timeline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.