KINOdiseea 2015

A șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film pentru copii și familie KINOdiseea va avea loc la București, între 13 și 27 noiembrie 2015. Reunind cele mai bune filme pentru copii premiate la marile festivaluri de film și o secțiune concurs pentru producții dedicate celor mici, festivalul își propune să stârnească inteligența și curiozitatea publicului român.

Festivalul Kinodiseea va debuta pe 13 noiembrie, la Cinema Studio, ora 19.00, cu premiera românească a lungmetrajului de animaţie Song of the Sea / Cântecul Mării, nominalizat la Oscar 2015 și recent la European Film Awards – EFA 2015 pentru Cel mai bun lungmetraj european de animație. O altă premieră va fi filmul Micul prinț, în regia lui Mark Osbourne, una dintre cele mai scumpe animații realizate vreodată în Franța. Varianta 3D a filmului va ajunge în cinematografele din România pe 4 decembrie 2015.

Festivalul este găzduit de Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Hollywood Multiplex Mall Vitan și Cinemateca Union. Programul complet al festivalului este disponibil aici. Biletele pot fi procurate din rețeaua Eventbook.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.