Unde mai puteți încă găsi bicicletele galbene

i’Velo a închis deja centrele de închirieri din Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Constanța și București (Arcul de Triumf și Parcul Titanii). Mai sunt însă două care înfruntă vremea de toamnă și care rămân deschise și în luna noiembrie.

i’Velo Aviatorilor și Tineretului sunt deschise toată luna noiembrie, sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 19:00 (ultima închiriere se face la ora 18:00). Desigur, centrele depind de vreme, dar cum până acum ne-am bucurat de vreme bună, mai putem spera la câteva weekenduri de biciclit. Închiriatul costă 5 lei/oră sau 15 lei / 24h și este gratuit timp de 2 ore, pentru elevi sub 16 ani și pensionari.

Statisticile din acest sezon sunt impresionante, semn că tot mai mulți orășeni se bucură de mersul pe bicicletă. Astfel, Oradea a avut 7.500 de închirieri, Alba Iulia 4.698 de închirieri, Sibiu 4.843 de închirieri, Brașov- 2.758 de închirieri, Iași 4.843 de închirieri, iar centrele din București de la Arcul de Triumf 14.101 de închirieri, respectiv Parcul Titanii 1.982 de închirieri. Pentru cele două centre încă deschise, numărătoarea continuă!

Foto: ivelo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.