ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Ambasada lui Moş Crăciun

Nu vă miraţi, este ediţia a şasea şi are loc tot în Târguşorul Brâncovenilor (Parcul Mogoşoaia) între 5 şi 26 decembrie 2015.

Pregătiţi şi gata de despachetat cadouri, mici şi mari sunt aşteptaţi cu drag în Târguşor. Vi s-au pregătit colinde, concerte, dans, spectacole de magie şi pantomimă, muzică de fanfară şi.. paşaport de liberă trecere la Moş Crăciun!

Dar iată programul complet, să vă aranjaţi agenda:

5 decembrie 2015: Deschiderea Oficială Ambasada lui Moș Crăciun începe la ora 17.30 cu un Concert de Colinde urmat de Aprinderea Luminițelor Nordului și sosirea lui Moș Crăciun în Ambasada, apoi de momente pregătite de Willmark Dance Academy, Ana Baniciu şi Andreea Banică .

6 decembrie 2015: Ziua începe la ora 17.00 cu Teo Magic Show şi continuă cu dansuri de toate felurile.

12 decembrie 2015: Fanfara Angely’s Orchestra intră în scenă la ora 17.30, urmată de Lally şi spectacolul Noi să fim sănătoşi susţinut de Puya, Vescan, Ester, Anastasia, Dj Wicked.

19 decembrie 2015: La ora 18.10 Trupa de Pantomima Dan Puric vă aşteaptă cu piesa de teatru „Minunea unui copil”. Urmează Ester şi un concert Alex Velea .

26 decembrie 2015: A doua zi de Crăciun începe la ora 18.00 cu un concert de colinde în stil Gospel, urmat de Annely Cole şi de concertul Elenei Gheorge.

concertcopiiMogoșoaiamuzicarecomandaresarbatori

Monica Radulescu • 02/12/2015


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.