SKYRUN – Ediţia a III-a

Cerul e undeva deasupra voastră, mult deasupra celor 680 de trepte, dar fiecare treaptă urcată va reprezenta un pic mai multă viaţă pentru alţii!

În data de 23 ianuarie 2016 va avea loc cea de-a treia ediție a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România. Acesta se va desfășura, ca și anul trecut, în SkyTower – cea mai înaltă clădire din țară. Înscrierile sînt deschise până în data de 18 ianuarie 2016.

Participanții vor urca cele 34 de etaje (680 trepte), pe o înălțime de 119 metri, o singură dată, și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, putând astfel să afle timpul realizat la finalul cursei.

Participanții se pot înscrie la 2 categorii, individual sau corporate, în schimbul unei taxe ce va fi donată către HOSPICE Casa Speranței, Mia’s Children, MaiMultVerde și World Vision Romania.

SKYRUN este un eveniment organizat de SkyTower Building în parteneriat cu Smartatletic și HOSPICE Casa Speranței. Evenimentul este susținut de Raiffeisen Bank, La Fântâna, WorldClass și PowerBar.

După incheierea competiţiei de masă, se va da startul competiţiei 24 Challenge, care va continua până a doua zi, 24 ianuarie:

  • 4 echipe a câte 6 alergători vor alerga timp de 24 de ore pe scări;
  • fiecare echipă va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte şi din echipa Fundraiseri VIP
  • la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.

Haideţi la ÎNSCRIERI pe verticală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.