Salonul Internaţional de Artă Fotografică al României

A 20-a ediţie a Salonului de Artă Fotografică al României vă aşteaptă până pe 20 martie 2016 la Muzeul Municipiului Bucureşti, Palatul Şuţu. Organizat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), Salonul Internaţional de Artă Fotografică al României are o istorie de peste 50 de ani şi este cel mai important eveniment dedicat artei fotografice din România.

Ediţia actuală aduce în faţa publicului peste 400 de fotografii, selectate cu grijă de către un juriu alcătuit din fotografi profesionişti (Virgilio Bardossi (Italia), Daniel Bădescu (România) şi Balasi Csaba (România)). Dintre acestea, 38 de fotografii au primit medalii şi menţiuni din partea Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) și ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR). Printre fotografii acceptaţi la eveniment se numără şi fotografi români, distinşi cu premii importante în lumea fotografiei: Nagy Lajos, medalie de aur FIAP pentru ”Running with the wind”, Alexandra Fira, medalie de aur AAFR pentru ”Autumn in my soul”, Ştefan Chirobocea, menţiune FIAP pentru ”Pastel de toamnă” şi Bathory Zsigmond, tot o menţiune FIAP pentru ”Warm rocks”.

Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 18:00. Preţul unui bilet de intrare este 6 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.