Bounty Fair de primăvară

Primăvara se numără bobocii sau târgurile? Sigur se numără mărțișoarele și declarațiile de dragoste. Numai firele albe să nu le numărăm, că înțelepciunea populară spune că număratul le înmulțește. Bounty Fair vă propune să numărați evenimentele de handmade dedicate sărbătorilor de primăvară.

În 20 și 21 februarie 2016, Bounty Fair vă așteaptă cu ediția de Dragobete, între orele 10:00 și 19:00, la Casa Universitarilor din București. Ca de obicei, atelierele vă pun la dispoziție o ocazie de a vă (re)descoperi imaginația și plăcerea de a construi lucruri frumoase. Pentru că este o ediție dedicată celor dragi, veți putea să le faceți cadouri personalizate.

Mărțișorul este sărbătorit de Bounty Fair în zilele de 27 și 28 februarie 2016, pentru ca primăvara să nu surprindă pe nimeni fără un șnur alb-roșu la butonieră. Peste 60 de artizani și-au dat întâlnire la Casa Universitarilor pentru a vă bucura cu cele mai frumoase și deosebite mărțișoare. Una dintre cele mai iubite sărbători românești, Mărțișorul a reușit să cucerească mediul urban și este o ocazie foarte potrivită pentru a descoperi bijuteriile handmade.

Ziua femeii este în fiecare zi. La fel ca și ziua bărbatului. Căci oamenii pe care îi iubim ar trebui sărbătoriți în fiecare clipă. Dacă așteptați însă ziua de 8 martie, așteptarea vă este scurtată de Bounty Fair ediția 5 – 6 martie 2016. Găzduiți tot de Casa Universitarilor, creatorii de frumos vă așteaptă cu multe cadouri și idei, cu ateliere și zonă de răsfăț culinar, cu drag și voie bună.

Intrarea la fiecare din târgurile Bounty Fair costă 5 lei. Târgurile vor fi deschise între orele 10:00 și 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.