EUROPAfest 2016 selectează voluntari

Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2016 este locul ideal pentru tine.

Așa sună mesajul organizatorilor celei de-a 23-a ediții a festivalului EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic. Anul acesta, festivalul va avea loc între 12 și 21 mai 2016, dar înscrierile pentru voluntari se închid pe 18 martie 2016, așa că e bine să vă grăbiți.

EUROPAfest prezintă în fiecare an peste 30 de concerte cu artiști din întreaga lume. Iubitori de jazz sau de muzică clasică, ei descoperă scenele din România și publicul entuziast de la noi. Pe lângă concerte, EUROPAfest mai înseamnă și un concurs de jazz și unul de pian, dedicat tinerilor artiști. În total, peste 300 de muzicieni sunt prezenți la București și Sibiu. Nu lipsesc nici workshopurile, jam sessions, discuții la o cafea și întâlniri cu artiștii preferați.

Organizarea unui astfel de eveniment cere cu siguranță o desfășurare impresionantă de forțe. Dacă sunteți iubitori de muzică și vreți să aflați câte ceva din culisele acestui festival, dați curs invitației și înscrieți-vă ca voluntari. Mai multe detalii despre înscriere puteți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.