Road Grand PINK

UPDATE: Competiţia Road Grand Pink va avea startul din fața școlii Fundeni, din str. Fizicienilor, județul Ilfov. Locul de întâlnire va fi Cora Pantelimon, orele 9:45, în dimineața zilei concursului, 23 aprilie 2016.

Concurentele vor avea la dispoziție transport gratuit (atât ele cât și bicicleta lor) către startul concursului și înapoi, după concurs.


Biciclistele reînsufleţesc şoseaua şi îşi măsoare puterile la cea de a II-a ediţie Road Grand Pink!

Amprenta feminină e pusă încă de la început, şi aceasta datorită echipei organizatorice formată din 15 fete, toate iubitoare de ciclism. Fetele au venit cu o idee genială, pe care au transformat-o, cu paşi tactici şi pedanţi, în realitate.

Road Grand PINK este un concurs de ciclism feminin de șosea, de tip criterium, care se va desfășura pe străzile orașului Otopeni, județul Ilfov, în ziua de 23 aprilie 2016. Deși este considerat unul dintre cele mai dure sporturi, fetele nu spun nu nebuniei şi trec de la plimbarea timidă cu bicicleta, la dorinţa de a face performanţă.

Există două variante de traseu, în funcție de experienţa participantelor: Easy și Long Ride, dar și categorii de copii şi de perechi, părinte-copil. Concursul se va desfășura pe un circuit de 3.2 kilometri, cu linia de start şi finiș în fața Primăriei Otopeni.

Concursul este organizat împreună cu BikeXpert Racing Team și Hai Cu Bicla, o organizație non profit care promovează mersul pe bicicletă, bucurându-se de susținerea Primăriei Otopeni.

Nu staţi pe gânduri şi ÎNSCRIEȚI-VĂ, căci va fi o zi PINK, plină de entuziasm şi adrenalină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.