Se întâmplă ceva la Palat!

ARCEN și Muzeul Național de Artă al României vă invită vineri, 22 aprilie 2016, la Palat! Între orele 17:00 și 22:00 Palatul Regal își deschide porțile Curții de Onoare și paginile de istorie pentru a-și recăpăta locul în inima bucureștenilor.

Se întâmplă ceva la Palat! aduce bucureștenilor un pic din gloria de altădată a Palatului Regal și a zonei centrale a capitalei. Calea Victoriei, un reper al Bucureștiului interbelic, nu mai are astăzi nici o relevanță în ochii trecătorilor grăbiți. Se întâmplă ceva la Palat! își propune să spună poveștile vechi într-o lumină nouă.

Iată programul evenimentului:

** 17:00 – 22:00 vizite în Sala Tronului și Sufrageria Regală
** 18:00 și 21:30 Ce vedem din Curtea de Onoare a Palatului Regal, ghidaj cu povești vechi despre zona Piața Palatului și Calea Victoriei
** 19.00 Palatul Regal și Piața Palatului pe harta Bucureștilor, un dialog cu arh. Maria Duda, Edmond Niculușcă și Alberto Groșescu
** 20.30: Ce mai faci, scriitorule?, un dialog cu scriitoarea Adela Greceanu
** 17.00 – 19:30: ateliere de pictură pentru copii organizate de MORA, pentru care trebuie să vă înscrieți aici
** 17:00 – 22:00, se lansează BAZA la apă – deschide clădiri, străzi, minți și comori urbane, muzică (Ioana Cristina Casapu, Răzvan Galoș și Alexandru Anghel) și băuturi de la Berero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.