Impresii de la Free Comic Book Day

Free Comic Book Day

Sâmbătă, 7 mai, Free Comic Book Day a reușit să adune din nou pasionații de benzi desenate la Red Goblin, cu propuneri tentante: o revistă de benzi desenate în română și una în engleză gratuit (iar pentru cosplay-eri una în engleză suplimentar). La nivel global, evenimentul își dorește să promoveze atât fenomenul benzilor desenate, cât și magazinele de profil participante.

Free Comic Book Day

Încă de la ora 12:00 coada entuziasmată de amatori de benzi desenate s-a format, stârnind curiozitatea trecătorilor ce tot întrebau ce se întâmplă. Așteptau, relaxați și veseli, în mare parte adolescenți și tineri (îmbrăcați uneori în personajele lor favorite), dar nu lipseau reprezentanți ai tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv cei mici alături de părinți. Cu siguranță evenimentul va strânge până la ora închiderii mult mai mulți participanți ca în anul precedent.

Așteptarea tuturor a fost răsplătită cu benzi desenate, de la cele dedicate super-eroilor Marvel sau DC, până la cele dedicate eroilor din desenele animate apreciate de școlari și pre-școlari (inclusiv personaje Disney). Cea mai mare parte din selecția benzilor desenate în română a fost dedicată „The Walking Dead” și „Harap-Alb” (ultima fiind și cea mai populară alegere a participanților).

IMG_20160507_132921112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.