Picnic RODnic la Grădina Botanică

Grădina Botanică din Bucureşti este o oază de verde şi de linişte, descoperită doar de cei aleşi. Plină de flori, colorată şi îngrijită, Grădina Botanică nu este loc de grătare şi bere. Dar duminică, 19 iunie 2016, vi se face o excepţie.

Nu vă temeţi, va fi o excepţie cu bun gust. Un picnic organizat într-o zonă amenajată a grădinii, fără grătare şi casetofoane, dar cu bunătăţi tradiţionale din Băcănia ROD: sandvișuri cu pastramă din piept de curcan, mușchi de porc și pâine cu ulei presat la rece, lăsată la dospit peste noapte, zacuscă, dulcețuri, siropuri aromate și pandișpan cu vișine.

Aduceţi pătură, palete de badminton, jocuri de şah şi table şi multă voie bună. Cercetaşii României, unitatea Cercetasii Ciresarii din cadrul Centrul Local Dimăncescu București au pus la cale tot felul de activităţi educative pentru cei mici.

Picnicul începe la ora 10:00. Intrarea în Grădina Botanică se face contra cost, un bilet întreg costă 5 lei, redus 2 lei (elevi, studenţi, pensionari). Nu este permisă aşezarea pe iarbă în alte spaţii decât cele destinate evenimentului. Vă rugăm să respectaţi regulile Grădinii Botanice şi să nu lăsaţi gunoaie în urma voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.