ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Gărâna Jazz Festival 2016

A venit timpul pentru un nou festival de jazz la Gărâna, pentru încă cinci zile de aer curat, peisaj verde și muzică de suflet. Între 7 și 11 iulie 2016, Poiana Lupului, Biserica Catolică Văliug și La Răscruce vor găzdui povestea jazz-ului.

În 1997, un sat din Munții Semenic a început să devină locația celui mai important festival de jazz în aer liber din Europa Centrală și de Est. A început în Hanul La Răscruce, din improvizația unor prieteni. 20 de ani mai târziu, Festivalul de Jazz de la Gărâna a socotit 50 000 de spectatori și artiști renumiți ai jazz-ului de avantgardă.

Ediția aniversară a festivalului aduce la Gărâna 20 de trupe și peste 90 de artiști. Nume noi, artiști străini și povești ale jazz-ului românesc se reunesc pe scenele de lemn pentru a sărbători dragostea pentru muzică și natură. Programul complet al concertelor este disponibil aici.

Biletele s-au pus deja în vânzare on-line. Cazare se găsește în zonă, pensiuni sau vilă cu vedere la stele (alias cort), după gustul fiecăruia.

evenimentefestivalGaranajazzmuzicarecomandare

Monica Radulescu • 30/06/2016


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.