Marele picnic ShortsUP

A treia ediție a picnicului cu filme scurte va avea loc în zilele de 29 și 30 iulie 2016, în Grădina Botanică din București.

Ce poate fi mai frumos decât iarba verde, coșul de picnic și alții care să se ocupe de atmosferă proiectând filme de scurtmetraj, alegând muzica și organizând ateliere? Marele picnic ShortsUP devine o nouă destinație de vacanță și vă așteaptă începând cu ora 19:00.

Filmele de scurtmetraj vor fi proiectate pe două ecrane gonflabile, între orele 21:30 și 23:30. Spectatorii le vor savura de pe pături de picnic, aproape de firul bun al ierbii. Filmele vor povesti despre evadare, nevoia de libertate și apropierea de natură, în două selecții pline cu ficțiune, comedie și animație.

Anul acesta poveștile de pe ecran vor împărtăși din energia muzicii jazz și funk. Trio-ul JazzyBIT, format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) va încălzi atmosfera de vineri cu un concert live ce va provoca spectatorii la visare și la mișcare. Sâmbătă, filmele vor fi precedate de un video-mapping menit să pună în valoare unul dintre cele mai frumoase colțuri verzi din capitală., spun organizatorii.

Dacă vremea nu este prielnică manifestărilor în aer liber, evenimentul va fi reprogramat pentru zilele de 5 și 6 august 2016.

Biletele și abonamentele pot fi cumpărate on-line, din rețelele Eventbook, MyTicket și Eventim (25 lei/bilet pentru o seară, 35 lei/abonament pentru două seri) sau de la fața locului (30 lei/bilet pentru o seară, 40 lei/abonament pentru două seri).

Nu uitați să vă aduceți pătura de picnic! Programul complet și regulile evenimentului sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.