Se întâmplă la Cafeneaua din Librărie

Cafeneaua din Librărie se află în Librăria Habitus din Sibiu (Piața Mică, nr. 4). Aici ți se deschide o altă lume, și nu una doar a cărților și cafelei bune, ci una cu mintea deschisă, conectată, echilibrată.

În Cafeneaua din Librărie ți se propune să te relaxezi. Să uiți de lumea prea grăbită și nervoasă și să-ti reamintești ce anume te face fericit. Prietenul tău necuvântător? Atunci vino pe 4 august 2016, la ora 18:00, însoțit de prietenul tău și, timp de două ore, bucură-te de compania lui. Fără a te stresa de gălăgie, joacă-te și alintă-l și fii fericit.

Ai uitat când te-ai jucat ultima dată în culori, când ți-ai permis să visezi, când ți-ai dat frâu liber imaginației? Vino pe 5 august 2016 de la ora 18:00 și cărți de colorat și sute de creioane colorate te vor aștepta să redevii un om creativ, vesel, împlinit. Nu există reguli, nu există limite, dăm frâu liber imaginației și ne bucurăm de beneficiile terapiei prin artă!, spun organizatorii. Locurile nu sunt multe, așa că este necesară o rezervare la numărul 0745047070. Este deja a patra ediție de colorat în cafenea și multe vor mai urma.

Deschide-ți ochii și mintea și lasă frumusețea să te cuprindă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.