Emotion in Motion

Cum ar fi să privești lumea printr-o fotografie Polaroid? O fotografie în ramă albă, o clipă oprită de ochiul fotografului, o poveste în culori spusă de o bucățică de hârtie? Romanian Polaroid Photographers aduce la București proiectul Emotion in Motion, o expoziție de fotografii Polaroid care a colindat vreme de un an prin întreaga lume, spunând poveștile artiștilor implicați și alcătuind o rețea de fotografi pasionați de fotografia Polaroid.

Expoziția Emotion in Motion reunește nouă artiști români și trei invitați străini, care vor expune între 15 și 22 august 2016, la Kube Musette (Calea Victoriei, nr. 114) din București. Matei Branea, Anton Roland Laub, Ioana Cristina Casapu, Cosmin Bumbuț, Ina Ionescu, Barna Nemethi, Andrei Nico, Horia Brebeneanu, Irina Dumitrascu Magurean, Sven Van Driessche(Belgia), Andres Aguilar Caro (Spania) și Rachel Frank (SUA) vă vor face martori la poveștile lor, trăite cu emoție și împărtășite prin micile fotografii Polaroid.

Expoziția beneficiază de o instalație interactivă proiectată de MOFT. MOFT este o inițiativă de design ce promovează atitudini și opinii relaxate despre interior, arhitectură și obiect, propunând un produs de uz comun fie el serviciu sau lucru cu nuanțe și înțeles.

Vernisajul expoziției Emotion in Motion va avea loc pe 17 august 2016, începând cu ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.