ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Gaudeamus Litoral 2016

Sunteți la mare și vi s-au terminat proviziile literare? Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România şi Radio Constanţa, vă invită între 11 și 15 august 2016 la a opta ediție a târgului de carte Gaudeamus Litoral.

Piațeta Perla din Mamaia va găzdui oferta de carte a celor mai prestigioase edituri din țară, precum și peste 100 de evenimente dedicate cărților și autorilor. Lansări, lecturi, conferințe, toate vă așteaptă să le descoperiți. Programul este adaptat vacanței, târgul va fi deschis între orele 15:00 și 23:00.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 11 august 2016, la ora 17:00, în cadrul unei ceremonii speciale, organizate de Radio Constanţa cu sprijinul Forţelor Navale, al Clubului Nautic Român şi al Teatrului de Stat Constanţa. În acordurile Muzicii Militare a Forţelor Navale, nouă veliere vor aduce la ţărm cărţi-simbol pe care actorii de la Teatrul de Stat, îmbrăcaţi în costume de epocă, le vor prelua şi le vor aduce la pavilionul GAUDEAMUS din Piaţeta Perla. Preşedintele de onoare al acestei ediţii va fi prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, preşedintele filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor şi profesor la Universitatea Ovidius din Constanţa.

Programul complet al evenimentelor și lista participanților sunt disponibile aici. Intrarea este liberă.

carteConstantagaudeamuslitoralrecomandaretarg

Monica Radulescu • 10/08/2016


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.