Bucharest Street Food Festival

Dacă nu știți ce înseamnă „street food”, aflați că este noțiunea englezească a neaoșului covrig, combinat cu perfecta merdenea și cu delicioasa vată pe băț. Adică mâncarea făcută pe stradă și păpată din mers, atunci când n-ai timp de nimic, iar foamea nu-ți dă pace.

Bucharest Street Food Festival este primul festival bucureștean dedicat mâncării de acest gen, festival ce va avea loc între 8 și 11 septembrie 2016, la Romexpo. Buuun, deci ce se poate gusta și ce te poate sătura la acest festival. Ei bine, vor fi burgeri, hotdogs, sandvișuri, tacos, burritos, paste, barbeques, înghețată și multe alte bunătăți din toate colțurile lumii. Căci mâncatul pe stradă nu e nicidecum doar al românilor, doar paleta de produse diferă. Unele țări au o adevărată tradiție pentru mâncarea preparată pe trotuare, în bărci, în rulote, în piețe. Iar publicul românesc a împrumutat cu succes din rețetele altor țări. Deși.. probabil că tot covrigul triumfă.

Atmosfera este completată de muzică și concerte, de cafea și sucuri sănătoase și de produse vegane și vegetariene.

Între orele 13:00 și 16:00, intrarea este gratuită. După această oră, accesul se va face pe bază de bilet sau abonament. Biletele se pot cumpără on-line de aici sau de pe myticket.ro. Se vor putea cumpăra bilete și la intrare, cu un cost suplimentar de 2 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.