Bucharest Vintage Bicycle Show

De stradă, de munte, de cursă lungă, pliabile, de piață, de fiță.. Lumea bicicletelor se complică, se diversifică, se îmbogățește. De la bicicletele cu roți ajutătoare ajungem la biciclete făcute pe comandă și personalizate până la ultimul șurub. Și de ce nu, până la urmă, este vorba de o pasiune frumoasă care, atâta timp cât nu-și uită scopul, ne face mai sănătoși și mai fericiți.

Bucharest Vintage Bicycle Show are loc în data de 10 septembrie 2016, la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău și este un eveniment dedicat bicicletelor vintage, adică celor mândre de vechimea lor. Intră în competiție biciclete fabricate înainte de 1989, acestea putând fi înscrise la una din categoriile Stare originală, Recondiționată sau Personalizată. Juriul va decide marea câștigătoare. Pe lângă concurs, vă așteaptă colecționari pasionați, informații despre biciclete vintage, colecții de biciclete vechi și oameni pricepuți la recondiționare, restaurare și pe cei care le dezvoltă atelierele.

Și pentru că este vorba de lucuri vechi și bune de colecție, Bucharest Vintage Bicycle Show are și o zonă de târg, unde puteți cumpăra, vinde sau schimba piese, accesorii, biciclete, toate vintage și prețioase.

Evenimentul va avea loc între orele 11:00 și 19:00. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.