Ciclaton, Ediţia a III-a

Când iarba îţi va zâmbi şi vântul îţi va mângâia pielea, îţi vei reaminti de călătoriile tale, de oamenii cu care ai preumblat şi de cei pe care i-ai ajutat. În drumul tău există loc pentru orice şi pentru oricine, doar fă-i loc. În acel loc vei găsi zâmbete, mulţumire, dragoste şi împlinire. Unul din acele locuri a luat denumirea de Ciclaton.

Plecând cu inima deschisă, s-a dat startul ÎNSCRIERILOR și DONAȚIILOR pentru Ciclaton, un eveniment sportiv caritabil care va strânge fonduri pentru 5 cauze educaționale: ”Dă-ţi pasiunea mai departe”, “De-a Arhitectura”, “Impact”, „Tabăra de Leadership Ardor” şi “Zburd”.

Cea de a 3-a ediţie a evenimentul Ciclaton se va desfăşura în perioada 5 – 9 octombrie 2016. Traseul de anul acesta are 720 de kilometri şi vă va purta din Miercurea Ciuc spre inima Moldovei, prin Piatra Neamţ, Humuleşti, Voroneţ, Suceava, Botoşani, Iaşi, Roman, Bacău şi Moineşti.

Pe întreg traseul vor pedala atât ciclişti de anduranţă (selectaţi pentru a parcurge traseul integral), cât și temerari (cei care aleg diverse segmente de traseu pe care să pedaleze).

Luaţi-vă uneltele călătoriei, inima şi bicicleta, şi porniţi la drum! Biciclim şi zâmbim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.