Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj 2016

A opta ediţie a Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj vă aşteaptă între 21 şi 30 octombrie 2016 cu „1001 de motive pentru care – cu mic, cu mare – iubim comedia şi îi suntem amanţi fideli, pătrunşi de puterea şi influenţa ei”.

Comedy Cluj #8 aduce zece zile de filme bune, premiate sau concurente şi, în premieră, piese de teatru care vor zgudui sala de râs. Găzduit de Cinema „Florin Piersic”, Cinema „Victoria”, Cinema City – Iulius Mall și Cinema Dacia, dar şi de Teatrul Naţional Cluj –Napoca, festivalul îşi propune să regăsească valoarea umorului, în ţara în care mereu am fost fraţi cu codrul şi am făcut haz şi de necaz. Satiră, parodie, comedia romantică, bufă, comedia neagră, comedia de situaţie, de limbaj, comedia absurdă pe toate le puteţi redescoperi în această toamnă, la Cluj. Nu vor lipsi nici întâlnirile cu producători şi creatori de film, premiere şi, bineînţeles, concursul Comedy Cluj pentru al cărui trofel anul acesta concurează opt filme din opt ţări.

Programul complet al proiecţiilor este disponibil aici iar cel al spectacolelor de teatru aici. Biletele pot fi cumpărate şi on-line, de pe eventbook.ro. Preţul unui bilet este 10 lei pentru un film, 20 lei pentru o piesă de teatru, 40 lei pentru un abonament cu cinci intrări şi 70 lei pentru un abonament cu 10 intrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.